Αρχική σελίδα[Ελληνικά] » Προβολή Ανακοίνωσης

Προβολή Ανακοίνωσης

29.10.2021

Σπουδαστηρίο Οδοντιατρικής Σχολής - Λειτουργία από Δευτέρα 01/11/2021

Το Σπουδαστήριο της Οδοντιατρικής Σχολής επανέρχεται σε πλήρη λειτουργία την Δευτέρα 01/11/2021, τηρώντας τα μέτρα προστασίας που ανακοινώνονται ανά διαστήματα.

Το ωράριο λειτουργίας για το κοινό είναι Δευτέρα - Πέμπτη 9:00 – 17:00, Παρασκευή, 9:00 - 15:00.

Ισχύουν οι ακόλουθες προϋποθέσεις για την είσοδο του κοινού στο χώρο της βιβλιοθήκης:

Οι χρήστες της βιβλιοθήκης καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής τους στη βιβλιοθήκη θα πρέπει να φορούν τη μάσκα προστασίας και να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ τους. Η είσοδος επιτρέπεται, εφόσον ζητηθεί στην είσοδο του κτιρίου, με την επίδειξη του απαραίτητου πιστοποιητικού (εμβολιασμού, rapid test ή νόσησης). 

  • Αναγνωστήριο: η χρήση του αναγνωστηρίου είναι ελεύθερη χωρίς ραντεβού στις προκαθορισμένες θέσεις. 
  • Δανεισμός: Ο δανεισμός είναι ελεύθερος χωρίς ραντεβού, τις ώρες εξυπηρέτησης του κοινού. 
  • Διανομή Ευδόξου – Επιστροφές Ευδόξου: Οι ώρες λειτουργίας της υπηρεσίας θα είναι Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 – 15:00.
  • Πέργαμος: Η διαδικασία κατάθεσης εγγράφων της Περγάμου επανέρχεται με φυσική παρουσία στο Σπουδαστήριο, ελεύθερα στις ώρες εξυπηρέτησης του κοινού.
  • Εγγραφή νέων μελών: Τα μέλη που θέλουν να εγγραφούν στο Σπουδαστήριο συμπληρώνουν την ηλεκτρονική φόρμα στην ιστοσελίδα του Σπουδαστηρίου http://healthsci.lib.uoa.gr/ και την αποστέλλουν ηλεκτρονικά μαζί με τα απαραίτητα ηλεκτρονικά έγγραφα στη διεύθυνση: odontiatriki[at]lib.uoa[dot]gr
  • Βιβλιοστάσια: Η αναζήτηση του υλικού στα βιβλιοστάσια γίνεται από τους χρήστες και όπου παραστεί ανάγκη με την απαραίτητη βοήθεια του προσωπικού. 
  • Εργαστήριο Υπολογιστών: Η είσοδος είναι ελεύθερη, στους διαθέσιμους σταθμούς εργασίας. Δεν θα επιτρέπεται η παρουσία επιπλέον επισκεπτών.
  • Εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση: Συνεχίζεται η εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση με όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και πηγές πληροφόρησης που διαθέτει η βιβλιοθήκη.

Η Υπεύθυνη του Σπουδαστηρίου
Αναπλ. Καθηγήτρια Σωτηρία Γκιζάνη